Miten Arkkeon mobiilisovellus ja selaimen kautta käytettävä palvelu eroavat toisistaan? Kannattaako minun käyttää sovellusta vai selainta?

Selaimen kautta tarjottava asiakirjojen digitaalinen dokumentointi on palvelu, jota ei enää kehitetä.

Ainoastaan Arkkeon sovelluksesta löydät kaikki ne ominaisuudet, joiden avulla voit pitää asiakkuutesi ja asiointisi järjestyksessä. Suosittelemme, että kaikki, jotka haluavat helpottaa asiointiaan valitsemissaan yrityksissä, lataavat Arkkeon sovelluksen.

Lataa sovellus:

- iOS 9.0 tai uudempi
- Android 4.4 tai uudempi