En näe omia dokumenttejani uudessa sovelluksessa. Miksi?

Jos olet tallentanut Arkkeon omia dokumenttejasi joko selaimen tai vanhan sovelluksen kautta, ne eivät valitettavasti enää näy uudessa mobiilisovelluksessa (2.0 tai uudempi).

Kaikki lataamasi dokumentit säilyvät turvallisesti Arkkeossa ja niihin pääsee käsiksi selaimen kautta osoitteessa www.arkkeo.com.

Sovelluksessa puolestaan näkyy vain johonkin tiettyyn yritykseen liittyvät dokumentit. Sovellukseen voi myös tuoda omia tiedostojaan skannaamalla puhelimen kameralla. Tällöinkin ne täytyy tallentaa tietyn yrityksen alle.