Miten saan Lippu.fi-palvelusta ostetut liput älypuhelimeeni?

Lippu.fi-palvelusta ostetut liput on mahdollista vastaanottaa suoraan kännykkään Arkkeo-mobiilisovelluksen kautta. Mobiilisovelluksemme on saatavilla iOS- ja Android-laitteille:

Sovellus iOS-laitteille (iOS 9.0 tai uudempi):
https://itunes.apple.com/app/id935208533

Sovellus Android-laitteille (Android 4.4 tai uudempi):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arkkeo.android

Kun olet asentanut mobiilisovelluksen puhelimeesi, voit luoda yhteyden Lippu.fi:n kanssa syöttämällä Lippu.fi-tunnuksesi Arkkeo-sovellukseen seuraavalla tavalla:

1. Avaa Arkkeo-sovellus puhelimessasi
2. Paina sovelluksen pääsivulla sijaitsevaa "Lisää yritys" painiketta
3. Valitse Lippu.fi
4. Syötä Lippu.fi-tunnuksesi ja paina Lähetä-painiketta

Kun yhteys on luotu, tilaamasi liput saapuvat tilillesi jatkossa automaattisesti Arkkeo-tilillesi. Otathan huomioon, että lippujen toimituksessa saattaa kestää 24 tuntia.