Kuinka voin irtisanoa tilini?

Arkkeo-tilin voi irtisanoa seuraavalla tavalla:

Mobiilisovelluksessa:

1) Avaa sovellus
2) Napsauta päänäkymän vasemmassa yläkulmassa sijaitsevaa Asetukset-ikonia
3) Kohdassa Tili valitse 'Lopeta tili'
4) Vahvista päätös antamalla salasanasi. Tilisi suljetaan tämän jälkeen automaattisesti.

Selaimessa:

1) Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa www.arkkeo.com
2) Kun olet kirjautunut sisään, klikkaa oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa nimeäsi
3) Valitse kohta "Asetukset"
4) Klikkaa sivun alaosassa sijaitsevaa "Haluan sulkea Arkkeo-tilini" linkkiä
5) Vahvista päätös antamalla salasanasi. Tilisi suljetaan tämän jälkeen automaattisesti.

HUOM: Arkkeo-tilin irtisanominen poistaa kaikki tietosi palvelusta. Muista ottaa varmuuskopiot dokumenteista, jotka haluat säilyttää.